Over mij - Sascha Borst

Mijn naam is Sascha Borst-von Vaupel Klein. Samen met mijn man Ivar, zoontje Olivier en onze twee katten woon ik in Den Haag.

 Op mijn achtste verjaardag kreeg ik mijn eerste fotocamera en fotografie is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik fotografeerde alles wat los en vast zat, tot grote ergernis van familie en vrienden. Nadat jaren later de liefde van mijn leven dezelfde passie bleek te delen heb ik, met wat duwtjes in de rug, deze passie verder ontwikkeld tot een professioneel niveau.

Hoewel ik nog graag mijn vrienden en familie erger met mijn klikgrage vinger, fotografeer ik lang niet meer alles wat los en vast zit. In mijn fotografie zoek ik naar de liefdevolle, spontane en kenmerkende momenten tussen de degenen die ik vastleg. Compositie en detail zijn voor mij onlosmakelijk verbonden aan de locatie en de mensen die ik fotografeer.

 Het liefst fotografeer ik in een natuurlijke omgeving en trek ik letterlijk de bossen in, maar soms zoek ik juist naar de rustpunten ten midden van alle hectiek in de stad.  Jezelf kunnen zijn is één van de belangrijkste aspecten in mijn werk, zowel ik, als de mensen die ik fotografeer. Zo kunnen wij elkaar inspireren waardoor ik jullie verhaal kan vastleggen vanuit mijn perspectief op de beste en meest mooie manier, en worden momenten levenslange herinneringen.

 Wil je meer weten? Of wil je een shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.


Tot snel.
Liefs, Sascha
Powered by SmugMug Log In